Föreningens syfte

US konstförening startade 1982 och har i dag ca 250 medlemmar.

Föreningens syfte är att stimulera intresset för konst och konsthantverk.

Vi anordnar resor, utlottningar och ger information om utställningar som anordnas lokalt i Linköping och i övriga Östergötland.

Utlottning av konstverk görs varje månad.

I slutet av året lottas konstverk ut till ca var tionde medlem. Vart femte år delas ett konstverk ut till alla medlemmar istället för den årliga utlottningen i slutet av året.

Tankar från ordföranden

Karoline Eriksson, ny ordförande 2016;

Jag kommer att arbeta för att föreningen köper in flera original, flera skulpturer och ett mera varierat motivval. En viktig utmaning för styrelsen är att öka attraktionkraften för föreningen hos yngre medarbetare. Hör av dig till mig eller Linda Tillmar om du har tankar eller konkreta förslag hur vi kan öka medlemsantalet.

Vid slutet av 2017 kommer alla medlemmar att tilldelas en av Mikael Nilssons träfåglar. Mikael är verksam i Linköping.

På Miakels hemsida hittar du mera information; www.miknil.se

Vem får bli medlem?

US konstförening är i första hand en arbetsplatsförening för de som jobbar på US eller i centrala länsdelen, men alla som vill kan ansöka om att gå med.

Du som redan är medlem och behöver betala avgift kan göra det på Postgiro 474 93 82 - 0

Glöm inte att skriva avsändare

STYRELSEN

Anmälningsblankett