Resor

Ett stopp på vägen

Slutpunkt innan återfärd

Resor och resmål

Vi reser oftast med buss i närområdet, en vardagskväll efter klockan 17. Busshållplats för på/avstigning är nu mer vid södra entrén, US.

Du som är medlem kan påverka resmål genom att "tipsa" styrelsen om lämpliga utflyktsmål, hör av dig.

Hösten 2017

Vi var många som följde med konstföreningens buss mot Åtvidaberg och Åssatorget där Åtvidabergs konstförening tog emot oss för att visa sin Höstsalong och bjuda på fika.

Salongen bjöd på det mesta, skulpturer, oljor, akvareller, svepaskar, trådslöjd, textil m.m.

Alla deltagare fick möjlighet att tipsa styrelsen om sina favoriter. Styrelsen köpte ett antal verk - foton kommer att läggas ut så fort vi har fått hem verken.

Några tankar och upplevelser från senaste resan

Vi hade i alla fall tur med vädret....

Norrköpings konstmuséeum

Vadstena, Vas Vitreum och Kreativa Tre