Årsmöte 2020

Torsdagen den 27 februari

Klockan 18:00

En tapper skara vågade trotsa snöovädret och fick en trevlig stund tillsammans på Galleri Sander. Utöver årsmötesförhandlingarna tittade vi på utställningarna, minglade, drack vin/vatten och åt goda smörgåsar. Galleristen Urban berättade lite om sina tankar med Galleriet och om den konstnär som visas i stora uställningsrummet, Brittmarie Sundström som vi köpte ett verk av.

Ordföranden Karoline och nyvalda kassören Linda är glada och nöjda med kvällen, desutom välmatchade med damerna i fönstret.

Värva medlemmar

Även fortsätningsvis får du som värvar nya medlemmar en belöning.  För varje värvad medlem erhåller du en extra lott vid den stora konstutlottningen vid årets slut. Kom ihåg att be den nya medlemmen att ange detta på sin anmälningsblankett.

Utdelning 2017

Alla medlemmar tilldelas en av Mikael Nilssons träfåglar. Mikael är verksam i Linköping. För mera information gå in på Miakels hemsida; www.miknil.se

Utställningar

Här kommer vi att tipsa om aktuella evenemang.